Olet täällä

30.10.2017 - 16:38

Haavekuva -valokuvanäyttely Sissilinnassa 3. marraskuuta

anna_espanjassa_rannalla.jpg
Onnela-kodin asukkaat ovat päässeet elämään haaveitaan ja unelmiaan todeksi valokuvissa.

Valokuvanäyttelyn päätähtinä ovat Onnela-kodin asukkaat, jotka ovat saaneet kuvien kautta elää uudelleen nuoruuden haaveitansa. Jollekin haave on voinut olla päästä poliisiksi, toiselle matkustaa Australiaan, kolmannelle nauttia auringosta hiekkarannan syleilyssä.

Haavekuvani – Unelmia vuosien varrelta -projektia ovat Onnela-kodin kanssa olleet toteuttamassa Kainuun ammattiopiston opiskelijat sekä Kajaanin kaupunginteatteri.

Kainuun ammattiopisto lahjoitti kuvaukset osana Suomi 100 -lahjoituksia, jossa kainuulaisille lahjoitetaan satavuotisen itsenäisyyden kunniaksi 100 lahjaa.

Puvustuksesta, kampauksista ja maskeerauksesta ovat huolehtineet teatterin puvustonhoitaja Pirkko Paananen ja kampaaja-maskeeraaja Tarja Torniainen.

Mukana on ollut lisäksi useita muita kajaanilaisia toimijoita ja yrityksiä, jotka ovat mahdollistaneet unelmien toteuttamisen.

Onnela-kodille myönnettiin lisäksi projektin toteuttamiseen Vanhustyön Keskusliiton koordinoima ja Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarisen lahjoittama Toimintatonni.

Valokuvanäyttely on avoinna Sissilinnassa 3.11.-9.12.2017.

Avoinna tunti ennen esityksiä.
Vapaa pääsy.

Uusimmat