Olet täällä

18.1.2019 - 12:48

Seutuliikenteen linjojen 20-40 aikataulutiedot saatavilla Google Mapsista

Kajaanin seudun joukkoliikenteen aikatauluinformaatio paranee. Seutuliikenteen linjojen 20-40 aikataulutiedot ovat tästä päivästä alkaen saatavilla Google Mapsin reittihausta. Palvelu on toistaiseksi koekäytössä, ja sen laajentamista muille linjoille selvitetään.

Aikataulutiedot saa näkyville Google Mapsin reittihausta hakemalla kahden paikan välisen liikenteen ja valitsemalla näytön vasemmasta ylälaidasta linja-auton kuvan. Myös yksittäisiä pysäkkejä voi hakea esille. Tällöin näytölle ilmestyvät kaikki pysäkin kautta kulkevat linja-autovuorot. Seutuliikenteen vuorot tunnistaa linjanumerosta, vihreästä taustaväristä ja keltaisesta tekstistä. Kaikissa näissä vuoroissa käyvät Kajaanin seudun joukkoliikenteen Waltti-matkaliput.

Palvelu on toistaiseksi testikäytössä. Itse linja-autojen aikataulut ovat oikein, mutta erityisesti pysäkkien nimissä voi olla virheitä. Havaituista virheistä pyydetään ilmoittamaan yksityisviestillä Kajaanin seudun joukkoliikenteen Facebook-sivujen kautta. Havaitut virheet pyritään korjaamaan mahdollisimman pian.

Palveluun eivät toistaiseksi sisälly kaupunkiliikenteen linjat, seutuliikenteen linjat 11-15 eivätkä kutsuliikennevuorot. Palvelun laajentamista näille linjoille tai vuoroille selvitetään. Uusien linjojen ja vuorojen ottamisesta mukaan palveluun ilmoitetaan tuonnempana.

Uusimmat