Olet täällä

14.2.2018 - 14:22

Kajaanin seudun joukkoliikenteen matkalippujen hinnat 1.3.2018 alkaen julkaistu

waltti-kortit.png
Kajaanin seudun joukkoliikenteen matkalippujen hinnat 1.3.2018 alkaen on julkaistu. Muutoksen seurauksena lippujen hintoja nostetaan, mutta osa hinnoista myös laskee. Joidenkin lippujen hinta säilyy ennallaan. Samalla kaupunkiliikenteessä yhdelle saattajalle ja lapselle lastenvaunuissa tai rattaissa tulee oikeus matkustaa maksutta.

Kajaanin kaupunkialueella (vyöhykkeiden A-C sisäiset matkat) aikuisen arvolipun hintaa lasketaan. Muiden arvolippujen ja kaikkien kertalippujen hinnat pysyvät ennallaan. Kausilipuista nostetaan 30 päivän kaupunkikortin ja 30 päivän opiskelijakortin hintaa. 30 päivän nuorisokortin ja 30 päivän Kela-opiskelijakortin hinnat pysyvät ennallaan.

Seutuliikennealueella (vyöhykkeiltä D-I alkavat tai näille päättyvät matkat) nostetaan lähes kaikkien lippujen hintaa. Kerta- ja arvolipuissa korotus on vyöhykkeiden lukumäärästä riippuen 0,10-0,30 €, kausilipuissa taas 1,00-2,00 €. Ennalleen jäävät osa lasten kerta- ja arvolippujen hinnoista sekä Kela-opiskelijalipun hinnat.

Uudet hinnat ovat voimassa 1.3.2018 alkaen. Samalla kaupunkiliikenteen linjoilla 1-7 yhdelle saattajalle ja lapselle lastenvaunuissa tulee oikeus matkustaa maksutta. Ennestään kaupunkiliikenteessä maksutta matkustavat veteraanit ja alle 7-vuotiaat lapset.

Uusimmat