Olet täällä

Avoimet tarjouspyynnöt

Tietoa Kajaanista

Avoimet tarjouspyynnöt

 

Tarjoajien tulee olla aktiivisia ja seurata HILMA –palvelun ilmoituksia, Kajaanin kaupungin sähköistä tarjouspalvelua sekä hankintasuunnitelmaa ajankohtaisista kilpailutuksista.

Tarjouspalvelu -toimittajaportaali on ilmainen palvelu toimittajille, josta löytyvät hankintayksiköiden julkaisemat julkiset tarjouspyynnöt.

Tarjouspalvelussa toimittajat voivat tutustua tarjouspyyntöihin, lähettää kysymyksiä ja lukea vastauksia sekä jättää helposti Tarjouspalvelun opastamana sähköisiä tarjouksia. Kirjautumalla Kajaanin kaupungin tarjouspalvelu.fi -toimittajaportaaliin, samoilla tunnuksilla pääsee kaikkien hankintayksiköiden palveluihin. Kainuun sote:lla on myös tarjouspalvelu.fi -portaali käytössä  ja näin ollen samoilla tunnuksilla voi tutustua myös Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon avoimiin tarjouspyyntöihin. Kainuussa kuntakohtaisesti palvelu ei ole käytössä.

Kaikki yli kansallisen kynnysarvon ja EU-kynnysarvon ylittävät hankintailmoitukset löytyvät myös HILMA -palvelusta

Kajaanin kaupungin hankintatoimi ylläpitää myös hankintasuunnitelmaa, jonka avulla tarjoaja voi ennakoida, milloin tarjoajaa koskeva kilpailutus on lähestymässä.

 

Palveluun liittyviä linkkejä:

 

Kajaanin kaupungin avoimet tarjouspyynnöt Tarjouspalvelu.fi:ssä
Hilma-palvelun julkiset hankinnat (hakurajauksena Kaj*)
Hilma-palvelun julkiset hankinnat (hakurajauksena “Kainuu”)
Hilma-palvelun julkiset hankinnat (valtakunnallinen)
Hankinta-asiamies.fi

Lisätiedot

Viimeksi muokattu

14.10.2019