Olet täällä

18.12.2017 - 13:59

Teatterin henkilökunta osallistui jälleen Hyvä Joulumieli -keräykseen

Hyvä_joulumielikeräys_2017_2.jpg
Teatterin pikkujouluesityksessä näyttelijät ovat perinteisesti keränneet rahaa Hyvä Joulumieli -keräykseen.

Kajaanin kaupunginteatterin henkilökunta osallistui jälleen Hyvä Joulumieli -keräykseen

Teatterin pikkujouluesityksessä näyttelijät ovat perinteisesti keränneet rahaa Hyvä Joulumieli -keräykseen.

Tänä vuonna keräykseen kertyi kaikkiaan 1296,75 euroa. Lahjoituksen vastaanotti Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kainuun piirin toiminnanjohtaja Seija Karjalainen.

Kuvassa lahjoituksen vastaanottaa Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kainuun piirin toiminnanjohtaja Seija Karjalainen ohjaaja Janne Kinnuselta.

 

Hyvä Joulumieli -keräyksellä hankitaan vähävaraisille lapsiperheille ruokalahjakortteja, joilla he voivat ostaa ruokaa joulupöytään.

Hyvä Joulumieli -keräys on vuosittainen keräys kotimaan vähävaraisten lapsiperheiden hyväksi. Keräyksen järjestävät Mannerheimin Lastensuojeluliitto ja Suomen Punainen Risti yhdessä Ylen Aamu-tv:n, Yle Radio Suomen ja Radio Vegan kanssa.

 

Keräystavoite 2,1 miljoonaa euroa

Hyvä Joulumieli -keräys järjestetään vuonna 2017 jo 21. kerran. Keräys on alkanut torstaina 23.11.2017 ja jatkuu aina jouluaattoon asti. Tämän vuoden keräystavoite on 2 100 000 euroa, jonka avulla jaetaan 70 euron arvoisia lahjakortteja 30 000 perheelle. Vuosien varrella keräyksellä on tuettu jo lähes 230 500 perhettä.

Lahjakortti auttaa haastavassa tilanteessa olevia lapsiperheitä

Hyvä Joulumieli -lahjakortit jaetaan Suomessa asuville vähävaraisille lapsiperheille, joilla on vaikea tilanne esimerkiksi työttömyyden, sairauden, ylivelkaantumisen, perheen pienituloisuuden tai jonkin kriisitilanteen vuoksi.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton ja Suomen Punaisen Ristin paikallisyhdistykset ja -osastot etsivät apua tarvitsevat perheet yhteistyössä paikallisen neuvolan, sosiaalitoimiston tai seurakunnan kanssa.

 

Lahjakortilla ruokaa joulupöytään

Lahjakortti on tarkoitettu yksinomaan ruokatarvikkeisiin. Vuonna 2017 lahjakortilla voi ostaa ruokatarvikkeita kaikista S-ryhmän ruokakaupoista, Lidl-myymälöistä sekä K-ruokakaupoista.

Uusimmat